ГоловнаКультура

Гурт ТНМК потрапив у ДТП

Мікроавтобус музикантів врізався в фуру.

Гурт ТНМК потрапив у ДТП
Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

У неділю мікроавтобус з колективом українського гурту "Танок на майдані Конго" (ТНМК) врізався у вантажний автомобіль. Музиканти серйозних травм не отримали.

"Кажу відразу, всі живі-здорові, трохи побиті, але то таке... Водій заснув на ходу і наздогнав фуру... Смішно те, що після всього водій фури підійшов і посміхаючись сказав, що дуже давно хотів з нами познайомитися, шкода, що сталося таким чином. Тобто у групи ТНМК сьогодні черговий день народження... Приймаємо поздоровлення, шановні", - написав вокаліст групи Олег "Фагот" Михайлюта у фейсбуці в неділю ввечері.

Також у повідомленні, зробленому з міткою відправлення "в Кропивницькому", музикант опублікував фотографії з місця ДТП, імовірно, на трасі в Кіровоградській області. На фотографіях зображено білий мікроавтобус гурту, що отримав значні пошкодження передньої частини кузова, і деякі члени музичного колективу без видимих слідів травм.

У коментарях під цим повідомленням було поставлено запитання, хто сидів поруч з водієм і чи все з ним нормально. У відповідь інший учасник ТНМК, співак і музикант Олександр "Фоззі" Сидоренко написав: "Я. Начебто ок =)".

Інших подробиць дорожньо-транспортної пригоди поки що не повідомляють.

"Танок на майдані Конго" - український музичний гурт, що грає хіп-хоп з елементами джазу, року та фанку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram