ГоловнаКультура

Стала відома дата київської прем'єри "Бранців" Володимира Тихого

Київській публіці фільм представлять 18 лютого

Стала відома дата київської прем'єри "Бранців" Володимира Тихого
Фото: captives.in.ua

18 лютого в кінотеатрі "Жовтень" пройде київська прем'єра документального фільму Володимира Тихого і творчого об'єднання "Вавилон-13" "Бранці".

Про це повідомляють дистриб'ютори фільму.

Прем'єру фільму присвячують лютневим подіям на Майдані 2013-2014 років. 20-23 лютого знімальна група і герої фільму проведуть серію допрем'єрних показів у Харкові, Львові та Івано-Франківську.

Нагадаємо, що "Бранці" - це документальна картина про те, як учасник Майдану, студент-біолог Саша Клочко розшукує солдата внутрішніх військ, котрого захопив у полон під час протистояння в центрі Києва. Поки головний герой фільму шукає свого полоненого, він дізнається якийсь секрет про події на Майдані.

У загальнонаціональний прокат "Бранці" вийдуть 25 лютого.

Робота над фільмом почалася в липні 2014 року під час з'їзду сімей Небесної Сотні. Показово, що у фільмі також присутня анімація, яку створили українські режисери Анатолій Лавренишин і Анастасія Тиха.

У фільмі також звучить музика композитора Антона Байбакова та групи "Океан Ельзи".

Організатори повідомляють, що після прем'єри в Києві відбудеться обговорення фільму, в якому візьмуть участь режисер Володимир Тихий, герої фільму Саша Клочко й Іван Бубенчик, продюсер Марко Супрун, продюсер Ігор Савиченко. Модератор - Андрій Куликов. Нагадаємо, об'єднання кінематографістів "Вавилон-13" також зняло фільм про анексію Криму, який вийде в український прокат у березні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram