ГоловнаКультура

У США знімуть серіал про сина Рембо

Новий проект отримав назву "Рембо: Нова кров"

У США знімуть серіал про сина Рембо
Фото: Lenta.ru

Актор і продюсер Сільвестр Сталлоне зніме для американського телеканалу Fox серіал за мотивами фільмів про Джона Рембо.

Як пише Deadline.com, проект отримав назву "Рембо: Нова кров", а основною сюжетною лінією серіалу стануть взаємини героя і його сина.

Сталлоне виступить одним з виконавчих продюсерів серіалу, а сценарій напише автор "Утікача" і "Міцного горішка" Джеб Стюарт. Сторони наразі не розголошують подробиць контракту. Відомо лише, що мова піде про непрості стосунки Рембо з його сином Джей Ером, колишнім "морським котиком".

"Рембо: Нова кров" - не перший проект Сталлоне для телеканалу Fox. У березні цього року стало відомо, що актор стане виконавчим продюсером серіалу за мотивами франшизи "Нестримні" про загін елітних найманців. Серіал задуманий як весела екшн-драма.

Нагадаємо, з 1982 року вийшло чотири фільми про Джона Рембо. Найбільш комерційно успішним стала друга частина франшизи - "Рембо 2" - при бюджеті $ 44 млн фільм зібрав у світовому прокаті $300,4 млн.

Останній на цей момент фільм "Рембо 4" вийшов у 2008 році. Виробництво картини коштувало $50 млн, при цьому заробити у прокаті їй вдалося $113,2 млн. Пізніше неодноразово з'являлися чутки про те, що знімуть і п'ятий фільм. Проте у 2010 році Сталлоне заявив в інтерв'ю журналу Empire, що фільмів про Рембо більше не буде.

Про плани зняти серіал за мотивами "Рембо" стало відомо у 2013 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram