ГоловнаКультура

Призначено ще одного заступника міністра культури

Ростислав Карандєєв посів останнє вакантне місце в управлінні Мінкульту

Призначено ще одного заступника міністра культури
Ростислав Карандеев
Фото: www.depo.ua

Кабінет Міністрів призначив ще одного заступника міністра культури. Ним став Ростислав Карандєєв, колишній радник попереднього міністра Євгена Нищука.

Про призначення Карандєєва йдеться в розпорядженні, опублікованому на офіційному сайті Кабміну.

Ростислав Карандєєв, за інформацією видання, працює держслужбовцем із 90-х років. У 1996 році він очолив прес-службу КМДА, потім очолював партію "Молода Україна", був депутатом Київради.

Карандєєв також має досвід роботи в міністерствах: 2006 року він очолював Департамент фізичної культури у Міністерстві з питань сім'ї, молоді та спорту, а з 2008-го по 2010 рік був заступником міністра.

Як повідомляє видання "Наші Гроші", Карандєєв спільно з Ігорем Баленком є одним із засновників юридичної особи партії "УДАР Віталія Кличка". Баленко торік пройшов у Київраду за списками цієї партії і входить у фракцію "УДАР-Солідарність". При цьому "Українська правда" повідомляє з посиланням на юриста партії "УДАР", що Карандєєв не пов'язаний з "УДАРом".

Ростислав Карандєєв був також радником попереднього міністра культури Євгена Нищука.

Нагадаємо, першим заступником міністра культури В'ячеслава Кириленка призначили Ігоря Ліхового, іншими двома заступниками стали Андрій Вітренко і Юрій Зубко. Окрім Ліхового, ніхто із заступників міністра не працював раніше у сфері культури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram