ГоловнаКультура

Суд повернув кінотеатр "Жовтень" Києву

ТОВ "Кіноман" поверне кінотеатр київській громаді

Суд повернув кінотеатр "Жовтень" Києву
Фото: molodist.com

Господарський суд Києва в повному обсязі задовольнив вимоги прокуратури Подільського району столиці та зобов'язав ТОВ "Кіноман" повернути в розпорядження громади цілісний майновий комплекс кінотеатру "Жовтень".

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Під час перевірки, проведеної за зверненням Департаменту комунальної власності КМДА, встановлено, що з 2011 р. ТОВ "Кіноман" безпідставно користується приміщеннями кінотеатру для здійснення своєї підприємницької діяльності.

"Зокрема, встановлено, що Київрада не ухвалювала рішень про надання в оренду "Кіноману" цього майна. Так само не існує жодних судових рішень про визнання права вказаного товариства на користування приміщеннями кінотеатру", - йдеться в повідомленні прокуратури.

З огляду на це прокуратура звернулася до суду з позовом про звільнення незаконно утримуваних приміщень кінотеатру. Суд, дослідивши матеріали цивільної справи, визнав вимоги прокуратури законними і обгрунтованими і задовольнив їх у повному обсязі.

Нагадаємо, раніше Господарський суд Києва за позовами Генеральної прокуратури України визнав недійсними угоди з купівлі-продажу пакетів акцій ВАТ "Київгаз" і ВАТ "Київводоканал" та вирішив повернути їх територіальній громаді Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram