ГоловнаКультура

Пішов з життя актор Робін Вільямс

63-річний актор наклав на себе руки

Пішов з життя актор Робін Вільямс
Робин Уильямс
Фото: EPA/UPG

11 серпня відомий голівудський актор Робіна Вільямса знайшли мертвим у своєму домі в Каліфорнії.

Як повідомляє The Guardian, 63-річний актор наклав на себе руки після тривалої депресії.

Робін Вільямс народиться в Чикаго у 1951 році. Популярність комедійному акторові приніс серіал "Морк і Мінді", який показували на американському ТБ з 1978-го по 1982 роки.

Пізніше Вільямс зіграв в таких відомих фільмах, як "Джек", "Джуманджи", "Доброго ранку, В'єтнам", "Король рибалка", "Розумник Вілл Хантінг", "Куди приводять мрії", "Двохсотрічна людина", "Товариство мертвих поетів "та інших. За роль другого плану в "Розумник Вілл Хантінг" актор отримав "Оскар" в 1998 році.

На початку 80-х років Робін Вільямс зізнався, що вживає алкоголь і кокаїн. Після цього він пройшов курс реабілітації, але, як повідомляє Guardian, кілька місяців тому актор знову повернувся в реабілітаційну клініку.

Самогубство одного з найкращих комедійних акторів Голлівуду спровокувало дискусію в західному суспільстві, що стосується лікування депресії і допомоги тим, хто хоче покінчити з собою.

Незважаючи на те, що слово депресія зараз часто використовується для позначення поганого настрою, існує клінічна форма депресії, яка вимагає діагностики та медикаментозного лікування. Хімічні зміни в мозку, які призводять до клінічної депресії, можуть викликати в тому числі алкоголь і наркотики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram