ГоловнаКультура

3-й Міжнародний фестиваль короткометражок KISFF стартує в Києві

Глядачі зможуть побачити 150 фільмів з усього світу

3-й Міжнародний фестиваль короткометражок KISFF стартує в Києві
KISFF 3
Фото: KISFF

З 21 по 25 травня в Києві пройде третій Kyiv International Short Film Festival (Київський Міжнародний фестиваль короткометражок). Про це повідомляється в офіційному анонсі фестивалю.

Головною локацією фестивалю традиційно стане кінотеатр "Кінопанорама". На заході будуть представлені 150 короткометражних фільмів з усіх континентів. Стрічки поділені на 25 тематичних блоків. Майже всі фільми будуть показані в Україні вперше.

Me Tube
Фото: KISFF
Me Tube

As Long As Shotguns Remain
Фото: KISFF
As Long As Shotguns Remain

Відкриється фестиваль альманахом "Україна-голоси" з восьми коротких документальних фільмів українського виробництва. У добірці показана динамічне громадянське життя українського суспільства. Звичні програми "міжнародний конкурс", "українська панорама", "фестивальні хіти" цього року доповнять національні панорами Данії, Польщі, Ісландії, Греції, а також тематичні програми (короткометражні жахи, комедійні історії, фільми про різні аспекти любові, жіночий відео-арт, світовий авангард тощо).

SEQUENCE
Фото: KISFF
SEQUENCE

Завдяки громадській ініціативі "Кіно Просто Неба" до локації фестивалю додався Оpen air кінотеатр в гостинному Маріїнському парку. Окрім того, в будівлі KAMA (Kyiv Academy of Media Arts), яка стала освітнім партнером фестивалю цього року, пройдуть уроки кіношколи.

Buck Fever
Фото: KISFF
Buck Fever

Квитки на фестиваль можна буде придбати онлайн. Плата за перегляд фільмів, за словами організаторів - символічна: 10 грн за сеанс.

Zima
Фото: KISFF
Zima

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram