ГоловнаКультура

ГПУ: автокав'ярні ніхто не забороняв

Держгірпромнагляд викрили в поширенні недостовірної інформації.

ГПУ: автокав'ярні ніхто не забороняв
Фото: autosite.com.ua

Генеральна прокуратура стверджує, що рішення про заборону діяльності автокав'ярень в Києві на час Євро-2012 не ухвалювалося.

Як йдеться в повідомленні прес-служби відомства, перевірка встановила, що на сайті теруправління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки в Київській області та Києві було поширено недостовірну інформацію про заборону експлуатації автокав'ярень у Києві.

Питання безпеки експлуатації автокав'ярень дійсно розглядалося 1 червня на нараді за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації. "Однак рішення про заборону цього виду господарської діяльності не ухвалювалося", - наголошується в повідомленні.

Водночас ГПУ зазначає, що поширення недостовірної інформації Держгірпромнагляду призвело до спотворення громадської думки з приводу дій органів влади і чинення ними тиску на бізнес під час проведеннія чемпіонату. Тому голові Держгірпромнагляду доручено провести службову перевірку за фактом розповсюдження недостовірної інформації на сайті теруправління відомства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram