Блог Петра Пантелеєва

Заступник голови Київської міської державної адміністрації

Петро Пантелеєв

Народився 11 липня 1975 року в місті Київ. Батьки – Галина Іванівна – педагог з 4-річним стаж, та Олександр Михайлович, який багато років пропрацював на підприємстві «Будшляхмаш».

1992 року Петро Олександрович став студентом КНУБА, обравши професію інженера-будівельника за спеціалізацією «Теплогазопостачання, вентиляція та охорона повітряного басейну».

З 1997 до 2010 року студент КНУБА пройшов трудовий шлях від головного інженера ЖЕК-1015 Шевченківського району до заступника голови Шевченківської райдержадміністрації. Петро Пантелеєв вважає надзвичайно важливим той факт, що управлінські рішення, які він приймав базуються на практичному особистому досвіді та знаннях. "За дверима будь-якого кабінету чи назвою посади стоїть людина, від рівня знань та професійності якої залежить життєстійкість та ефективність прийнятих нею рішень. Досвід здобутий, так би мовити, на місцях дає змогу мислити з більшим прицілом на реалістичність", - переконаний він.

Завершивши роботу в районі Петро Пантелеєв працював керівником одного з управлінь Київської міської державної адміністрації та займався розвитком ЖКГ міста.

Після цього він повернувся до Шевченківського району вже його очільником. За чотири місяці голова району визначив пріоритетні напрямки роботи, на які були направлені особливі зусилля: якість житлово-комунальних послуг, впорядкування території й покращення благоустрою району.

Найголовнішим здобутком за період роботи головою одного з центральних районів столиці Петро Пантелеєв називає активізацію зусиль з боку мешканців. "Спільними зусиллями нам вдалося вберегти від руйнації кінотеатр ім. Гагаріна, реконструювати знамениті сходи на Татарці, розпочати відновлення паркану ботанічного саду".

Активний громадський діяч, організатор та учасник різних соціально-культурних заходів в Шевченківському районі та м. Києві. Сприяв проведенню низки заходів для дітей та молоді, зокрема, бізнесових майстер-класів від відомих діячів вітчизняного шоу-бізнесу. У 2013 році Петро Пантелеєв став лауреатом ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник».

У вересні 2014 року призначений на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації. На його думку, Київ на сучасному етапі повинен стати флагманом прийняття антикризових заходів в умовах складної економічної ситуації. З ініціативи Петра Пантелеєва місто прийняло рішення про оптимізацію роботи в системі ЖКГ. Він впровадив низку комунікаційних сервісів для громадского конролю за роботою міської влади.

Родина. Дружина Ольга, працює в суміжній сфері – створення комунікаційних сервісів у сфері ЖКГ.

Дозвілля та громадська робота. Переможець та призер ряду любительських турнірів у складі футбольних команд Петро Пантелеєв обирає динамічні та активні види відпочинку, які тримають в тонусі й здатні додати життю яскравих вражень: сноуборд, футбол тощо. За його сприяння у Києві зведено футбольне поле, функціонують дві безкоштовні секції з футболу для дітей та клуб з шахів.

Петро Пантелеєв вважає дуже правильними і життєстверджуючими «крилаті» слова Франкліна Рузвельта «Єдиною перепоною для здійснення наших планів на завтра можуть бути наші сумніви сьогодні».

Все записи блога
  • Наша енергетична марнотратність боляче б’є по кишені кожного киянина. Якщо раніше мешканець не дуже задумувався над економією, то тепер, отримуючи платіжку в тисячу гривень і більше…