ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Я відмовився від зарплати

Сьогодні я відмовився від зарплати народного депутата та матеріальної допомоги на той період, коли Верховна Рада не працюватиме у пленарному режимі. Я вважаю, що кожен депутат повинен відмовитися від цих грошей, бо людина, яка живе у селі, і складає копійку до копійки, щоб на шмат хліба вистачило, дивиться на нас, як на стадо баранів.

Я закликаю усіх депутатів незалежно від партійності – майте мужність, не будьте тунєядцями, відмовтеся від грошей, які йдуть до ваших гаманців з кишень простих громадян, вони податки сплачують, а ви штани протираєте у свої робочі дні, як не вдома, так на островах.

Люди в селі з 4 ранку горбляться, щоб вам, старим злодюгам, було за що нову пару дорогого взуття купити! Бо панами великими зробилися – день відпрацювали, законів антиукраїнських наприймали і розповідають, як вони рятуватимуть країну після виборів. Ви зараз цю країну рятуйте! Бюджет дефіцитний, зарплати людям затримують, боргів у Європи понабирались! Віддайте цю зарплату тим, хто дійсно потребує цих грошей.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram