ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Ми знищили прапори Партії регіонів (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно на Чернігівщині, на урочистостях з нагоди газифікації села Сокиринці Срібнянського району, я не дозволив Партії регіонів розгорнути свої прапори.

Фото: предоставлено пресс-службой депутата

Я почав займатися газифікацією Сокиринців ще у 2008 році. З нашою допомогою люди нарешті отримали газ і вже не будуть хвилюватися, де на зиму взяти дрова, чи вугілля.

Натомість, місцеве начальство хотіло «примазати» до цього свята Партію регіонів, яка жодного відношення до газифікації села немає. Але я їм цього не дозволив. Так як вони не захотіли добровільно прибрати політичну символіку на святі, я знищив це регіоналівське лахміття. Бо це не політична акція і сільська громада мене підтримала. Отак всю Україну ми звільнимо від цієї чуми – Партії регіонів.

Регіоналівські прапори були причіплені до вудок хлопців, яким Партія регіонів заплатила по 10 гривень за участь у акції. Я віддав хлопцям гроші за поламані вудки, але попередив, що якщо вони на ці вудки замість риби знову почеплять партійні прапори, то повернуть мені вдвічі більше грошей.

Фото: предоставлено пресс-службой депутата

Фото: предоставлено пресс-службой депутата

http://youtu.be/YkKqsE84664
Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram