ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Королевська хоче повісити свій бігборд на "Родіну-мать"

Королевська хоче повісити бігборд на «Родіну-Мать». Я категорично проти, і тому звернувся до Олександра Попова. Ми вимагаємо від голови КМДА заборонити розміщення бігбордів політиків на пам’ятках архітектури.

Нещодавно на ресурсі «Свобода слова в Україні» була опублікована новина, де зазначено, що голова партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська вирішила розмістити своє зображення на монументальній споруді «Родіна-Мать» у парку Великої Вітчизняної Війни.

В зв’язку із цим ми вимагаємо від столичної влади розібратися у доцільності такої ініціативи. Такі дії політичних сил - цинічне знущання над столичними цінностями.

Попов повинен розібратися. Я звертаюся до нього з вимогою не давати дозвіл на розміщення бігбордів політиків на пам’ятках архітектури, бо це вже крайня межа цинізму. Ще б на куполах Києво-Печерської лаври чи на будівлі Центральної Ради додумались розміщувати свої зображення!

Як відомо, агітаційні намети від Королевської почали діяти ще з 11 липня по всій столиці, зокрема на Лівому березі Дніпра – на вулиці Княжий Затон та Дніпровській набережній, а також поблизу станцій метро Університет, Шулявська, Лук'янівська, а на Печерській їх аж два . Хоча проводити агітацію зараз - протизаконно, бо відповідно до закону офіційно агітація починається з 30 липня.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram