ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Радикальна партія захистить Володимира Струка!

Регіонали-можновладці страшенно бояться за свої шкури напередодні виборів. Тому й готові застосувати всі засоби для нейтралізації конкурентів, особливо якщо ці конкуренти – члени тієї ж партії.

Фото: lugansk.ua

Після ув’язнення Тимошенко так звана опозиція їсть з рук Банкової. А регіонали гризуться між собою за округи та місця у списку немов павуки у банці. Причому навіть занесення грошей кому треба не гарантує висування по округу або у списку.

На моїй рідній Луганщині іде резонансний судовий процес над головлою селищної ради Ювілейного, що входить до міста Луганська. Спочатку однопартійці йому не дали балотуватися на посаду мера Луганська, а зараз намагаються осудити його, щоб позбавити права балотуватися до Верховної Ради.

При цьому Володимир Струк – один з найрейтинговіших регіоналів в Луганську, та посадових осіб місцевого самоврядування в Україні. В 2010 році за нього проголосувала 97 відсотків мешканців шахтарського містечка Ювілейний. І замість того, щоб підтримувати свого однопартійця, за вказівкою пана Єфремова сфабрикована карна справа і розпочато процес, де Струка обвинувачують у виконанні рішення депутатів селищної ради, що він зобов’язаний був зробити як посадова особа. За рішенням депутатів гроші були залишені в бюджеті Ювілейного на зарплати вчителям та медпрацівникам і харчування дітей в садочках. А не перераховані в бюджет Луганська, де на них чекало б розкрадання мером Кравченком та його заступниками.

Я особисто готов захистити Володимира Струка від фальшованих обвинувачень і політичних переслідувань. Пропоную йому балотуватися в народні депутати України від Радикальної партії. Разом ми прийдемо до парламенту, піднімемо Україну і мою рідну Луганщину з колін!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram