ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка
Спецтема
Выборы в Киеве

Я йду в мери Києва!

Найкрасивіше місто світу заслуговує на радикальні зміни, саме тому я йду в мери Києва. І я певен, що ми здобудемо перемогу за підтримки Господа Бога і киян, які хочуть краще майбутнє для себе, для своїх дітей та внуків.

Я вважаю недоцільним підтримувати Попова, бо він представляє нинішню владу - Партію регіонів, а Кличко не розуміє проблеми людей.

Віталій - чудовий спортсмен, за якого я вболіваю, коли він на рингу. Але він не усвідомлює, що таке діяльність господарника. Тим більше, у нього немає команди. Двічі Кличко проводив фракції до Київради, сформовані з бізнесменів, ціль яких - лобізм, і колишніх чиновників, що прагнули повернутись до владного корита.

Обидва рази фракції розвалювались, бо Андрієвський, Парцхаладзе та інші, хто потрапив до Київради, паразитуючи на підтримці Кличка, зрештою, кидали його і йшли у більшість, діяльність якої спрямована проти інтересів киян. А підтримувати Попова - аморально, бо "покращення", яке робить нам Партія регіонів, мільйони українців відчувають щодня, дивлячись на пустий холодильник і не знаючи, як прогодувати свої сім'ї.

Насправді, думаю, що слова Кличка, про те, що "той, хто його не підтримує, працює на владу" є цинічними і несправедливими. Бо у кожної людини є право вибору серцем.

Тому я буду балотуватися на посаду київського міського голови, щоб у громадян була реальна альтернатива. Більше того, я веду до Київради фракцію РПЛ (Радикальної партії Ляшка) - молодих дівчат і хлопців, здатних підняти з колін Київ і Україну.

Я зроблю Київ столицею світу, а Дубай, Нью-Йорк, Лондон, Париж і Москва не встигатимуть за темпами розвитку української столиці.

22 роки тому я, тоді - тракторист села Озеряни на Чернігівщині, переїхав до найпрекраснішого міста на Землі і полюбив його всім серцем. У 2002 році я балотувався до Верховної Ради саме у Києві як кандидат-мажоритарник на Печерську. І мешканці центру столиці підтримали мене, простого сільського хлопця і опозиційного журналіста, тому я виграв ці вибори. Але вони були брудно і цинічно сфальсифіковані, відтак офіційним переможцем був висуванець від влади. Але цього разу ми не дамо нікому вкрасти нашу перемогу!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram