ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Хай Оніщенко поцілує святу українську землю!

Я вже пропонував українським чиновникам, щоб ті до Москви замість горілки везли справжні українські сири, ковбаси і картоплю. Проте, не дочекавшись жодної підтримки з боку урядовців, пригостив вітчизняними продуктами головного державного санітарного лікаря Росії Геннадія Оніщенка.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Це український сир, про який ви говорите, що він неякісний. Я крім сиру купив ще сала, ковбаси і хріну! Це і є українська гостинність. Думав, вони подякують і виставлять російську горілку, натомість Геннадій Оніщенко разом міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком та послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим погидували моїми гостинцями і вийшли з зали.

Я переконаний, що влада і уряд не захищають інтереси українців. Тим часом голова Росспоживнагляду із питомо українським прізвищем, позбавляє заробітку наших селян.

Ви ж українець, Оніщенко! Ви знаєте, що через вас селяни позбавлені можливості заробити копійку? Адже через політику ви не даєте їм годувати свої сім’ї!.

Я просто обурений діями Оніщенка, адже переконаний, що російський чиновник, як ніхто, повинен сприяти розвитку українського товару. І хочу нагадати йому його коріння. Адже він закінчив у Донецьку університет, його виплекала Україна, зробила з нього людину! А сьогодні він не пускає український сир на російський ринок. Оніщенко мав би бути нашим головним лобістом, а не катом українського виробництва.

І я закликаю його поцілувати українську землю, яка його виростила і вигодувала.

Одним із основних завдань програми Радикальної партії є відродження і захист національного виробництва, а також низькі податки і доступні кредити для малого і середнього бізнесу, серед представників якого зокрема чимало дрібних виробників сиру та іншої продукції.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram