ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

У мене вкрали квартиру

Я разом із сотнями людей постраждав від великої афери інвестиційно - будівельної компанії ТОВ «Консоль ЛТД». Обманули нас, коли ми уклали договір про пайову участь у будівництві будинку у місті Києві. Загалом, на ці липові квартири купилися люди по всій країні.

Фото: poltava.pl.ua

Повернулась історія з «Еліта Центром».Тисячі ошуканих інвесторів будівельної компанії «Консоль ЛТД» віддали свої останні збереження, аби отримати квартиру. Люди залишились без даху над головою, адже, щоб отримати нове житло, попродавали свої власні квадратні метри. У тому числі багатодітні сім’ї тепер змушені жити в жахливих умовах пошарпаних гуртожитків, бо не мають іншого вибору.

Усі сліди афери ведуть до Голови Верховної Ради Автономної Республіки Крим, представника Партії регіонів Володимира Константинова, який тривалий час був офіційним керівником фірми «Консоль», а сьогодні негласно керує цим комерційним проектом. Зібравши ще 7 років тому чималі гроші, фірма й досі не здала побудований на 90% будинок. Я впевнений, що наші гроші були витрачені на виборчу кампанію політика.

Моя дружина Росіта дуже засмучена, що в нашому омріяному будинку на Богдана Хмельницького 58-б навіть фундаменту немає. Гроші на будівництво ми інвестували в 2005 році, коли я ще не був народним депутатом. Здати будинок в експлуатацію обіцяли в 2008. На той час ми жили на орендованій квартирі. Грошей, щоб одразу придбати житло не було, тому ми змушені були взяти кредит.

Я та велика кількість ошуканих людей, вимагаючи повернення грошей, неодноразово зверталися до керівництва фірми, ті в свою чергу в усьому звинувачували економічну кризу. Далі розпочалися судові тяганини. За 4 роки ситуація так і не змінилася – ані житла, ані грошей.

При цьому «Консоль» продовжує «обробляти» нових жертв, задурюючи їм голови, своїм лозунгом «Нам довіряють будувати міста».Тому ми готуємо акції протесту. Зараз створюємо Асоціацію обдурених інвесторів ОПГ "Консоль", просимо всіх приєднуватися до нас через мою сторінку у Facebook та писати на електронну пошту [email protected]".

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram