ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Слава Українській Жінці!

Любі мої жінки, щиро вітаю зі святом весни, тепла і краси!

Пробачте, що ми не завжди приділяємо вам достатньо уваги, на яку ви заслуговуєте, але знайте, що ви - найдорожче, що є в нашому житті! Хай цьогорічна весна сонячним промінням загляне в кожне віконце і розтопить всі негаразди та проблеми і принесе тільки добробут, злагоду і любов!

Фото: voland14.livejournal.com

Найперше слово, яке ми говоримо, слово жіночого роду – це слово Мама.

Мама – найсвятіша, найрідніша і найніжніша. В моєї мами видалась нелегка доля, так сталось, що мама віддала мене в дитячий будинок, але ніколи не тримав на неї зла і з глибоким розумінням поставився до ситуації. Вона гідно вистояла всі незгоди, за що їй низькій уклін!

Вітаю мою кохану дружину Росіту і прошу пробачення за те, що так багато працюю і не завжди розумію, коли ти говориш: «В доме должен командовать кто-то один - Я» :)

Вітаю мою маленьку принцесу, донечку Владиславу, усмішка якої для мене найбільше щастя!

Вітаю мою молодшу сестричку Яну, яка завжди підтримує і розуміє мене, як ніхто інший.

Вітаю мою любу тещу Римму Олександрівну, терпіти такого зятя, як я – подвиг :)

Слово «партія» теж жіночого роду. Радикальна партія, яку я очолюю за радикальне збільшення кількості жінок у владі. Донедавна в Уряді не було жодної жінки, нині там вона одна. Насправді, жінки роблять політику більш людяною і спрямованою на захист наших дітей. Вітаю моїх соратниць - активісток РПЛ і Всенародного руху чорнобильців - і бажаю ніколи не втрачати уміння так вміло поєднувати бойовий дух і жіночність. Я певен, що разом ми точно переможемо і піднімемо Україну з колін!

Вітаю мою давню подругу, героїчну жінку Юлію Тимошенко. Юля, тримайся! Я знаю, що ти сильна і гідно витримаєш ці випробування. Для мене справа честі звільнити тебе з-за грат, куди тебе кинула ця банда!

Любі бабусі, матусі, кохані дружини, донечки, низький уклін Вам за турботу, розуміння та підтримку!

Українська жінка – красуня, берегиня і мама!

Слава Українській Жінці!

Ваш Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram