Блог Андрія Пінчука

Андрій Пінчук

Колишній народний депутат, член фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань страхової діяльності Комітету Верховної Ради України з питань фінансів та банківської діяльності, голова "Молодих регіонів"

Все записи блога
  • «Неможливо уникнути двох речей: смерті та сплати податків» Ініціатива про трансфертне ціноутворення доречна та своєчасна. Закон про трансфертне ціноутворення не зачепить інтереси малого та середнього бізнесу.
  • Перше робоче місце: чому підприємствам вигідно брати молодих спеціалістів? Моя порада молодим спеціалістам, в жодному разі не чекати з моря погоди. Потрібно стукатися в усі двері. Я знаю по собі: працюйте, шукайте – і вам обов’язково відчинять!
  • Свобода слова на вибір Я особисто бився майже два тижні, щоб довести, що Василь Бойко, голова Білоцерківської районної організації - не має жодного відношення до мітингів та безладів, особливо - під час…
  • Приватні курси: навчання на двійку? Хто перевіряє якість навчання? На яких машинах навчаються слухачі, як затверджується учбовий план? Це серйозне питання, яке заслуговує на не менш серйозне ставлення.
  • Хатинки на курячих лапках Столична влада поставила на меті знести до кінця року більше 6 тисяч МАФів. Але чи варто вирішувати проблему бульдозером, коли її можна попередити?
  • Сміття розміром з Кіпр Накопишення та поширення сміття - сьогодні це не просто актуальна проблема, це ракова пухлина на українській землі. Площа лише зареєстрованих звалищ складає 12 тисяч квадратних кілометрів…